Radio 3FM / KRO-NCRV

welkom

in het

land

der

levenden

logo-ontwerp

Energie, chaos, en dat
op een heel vroeg tijdstip.

Land der Levenden is dagelijks te horen (én te zien) op Radio 3FM, tussen 04:00 en 06:00 ’s ochtends. Deze energieke, chaotische maar vooral gezellige show wordt gepresenteerd door de evenzo chaotische Andres Odijk.

Wij werden door de redactie gevraagd een vrolijk logo te ontwerpen dat de energie van de show (en presentator) weet te vangen, en mensen op de vroege ochtend aanspoort zich aan te sluiten bij de leukste radioshow van Nederland.

Welkom in het
Land der Levenden.

In Land der Levenden staat interactie met de luisteraars voorop. Zeker op dit vroege tijdstip wil presentator Andres Odijk zijn luisteraars laten merken dat ze niet de enige zijn die al wakker zijn; ze zijn in goed gezelschap!

Vaste luisteraars vormen langzamerhand al een community, terwijl sporadische en nieuwe luisteraars betrokken worden bij deze interactieve momenten. De gezellige, toegankelijke sfeer zorgt ervoor dat alles open en eerlijk besproken kan worden, dat er ruimte is voor een grapje, en dat Andres meer dan genoeg ruimte heeft voor zijn eigenwijze momenten.

Tijd voor hersenspinsels,
energie en experimenten.

Het dagelijkse nieuws? Dat bespreken ze maar tijdens de ochtendshow. Tussen 04:00 en 06:00 is het tijd voor Andres’ hersenspinsels, energie en experimenten. Alledaagse nieuwsitems worden wel behandeld, maar in een hele andere context. Bommelding bij de GGD? Hoe maak je eigenlijk zo’n bom?

“Voor mijn radioprogramma bij NPO 3FM heeft Studio Lookout het logo ontworpen. Ik vond het mega chill om met hen samen te werken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de voorstellen vanuit hen waren heel breed. De presentaties waren super duidelijk en over alles werd nagedacht. Kleurgebruik, gevoel, uitstraling en energie. Ben er erg blij mee!”

Andres OdijkPresentator Land der Levenden 3FM