Stage-Mate

magische

events

door

licht en

techniek

visuele identiteit, 2022

De one-stop-shop voor
event-organisatoren.

Tegenwoordig gaat het bij evenementen allang niet meer enkel om de optredende artiest(en), maar ook om de complete ervaring eromheen. Licht en geluid versterken het verhaal én de beleving van het publiek, en die beleving staat of valt met een vlekkeloze uitvoering.

Stage-Mate bestaat uit zowel een technisch producent als een creatieve lichtontwerper, en is daarmee een one-stop-shop voor organisatoren. Door hun krachten te bundelen, te streven naar het allerbeste resultaat én het hele proces uit handen te nemen zijn ze een ‘perfect fit’ met hun opdrachtgevers.

Wij vertaalden hun unieke creatieve en technische combinatie naar een visuele identiteit die Stage-Mate neerzet als dé expert binnen de evenementenbranche.

Het sobere kleurgebruik
laat de projecten stralen.

Elk onderdeel van de identiteit neemt een ondergeschikte rol aan ten opzichte van de ontwikkelde projecten. Zo creëert het sobere kleurgebruik een neutrale achtergrond die de projecten laat stralen en zelf geen onnodige aandacht trekt. Wanneer Stage-Mate wél op moet vallen, springt de felrode kleur goed in het oog zonder uit de toon te vallen.