SEA’SONS

Sometimes

you only

need

a splash

of color

prints, dessins & kleding

SEA'SONS - Collectie Zomer 2021 - Mexico - Fingerprint Green - Patroon ontwerp - Zwembroek - duo

Een innovatief product
dat een lach op ieders gezicht tovert.

Plezier, verrassing en verwondering staan centraal bij SEA’SONS. Hun kleurveranderende zwembroeken combineren mode, technologie en creatief ontwerp tot een innovatief product dat een lach op ieders gezicht tovert.

Na een succesvolle Crowdfunding actie, eerste collectie en de daarop volgende explosieve groei kon een nieuwe collectie niet lang uitblijven. Het probleem? Er was nog geen creatieve partij die begreep waar SEA’SONS voor stond en waar ze naartoe wilden. Na een eerste kennismaking en uitwisseling van ideeën was het voor beide partijen duidelijk: dit zit wel snor!

SEA'SONS - Liquid Lines - Colorchanging Swimshorts - Blauw Animatie
SEA'SONS - Liquid Lines - Colorchanging Swimshorts - Blauw Kids

We duiken in de huidige trends
en zwemmen daar dan snel voorbij!

Sinds medio 2020 werken we aan prints, dessins en bijbehorende concepten voor de collecties van SEA’SONS. We duiken in de huidige trends en zwemmen daar dan snel voorbij: geen volgers, maar pioniers in de branche. Met de kernwaarden als basis maken we kleurrijke, grafische en speelse ontwerpen die tot de verbeelding spreken.

In de zomer van 2020 presenteerde SEA’SONS de eerste collectie van onze hand: Liquid Lines. Dit ontwerp werd geïnspireerd door golvende zeeën, rollende heuvels en geluiden uit de natuur. Een grotere kleurverandering en sterker ontwerp zetten de toon voor de toekomst van SEA’SONS.

SEA'SONS - Collectie Zomer 2021 - Mexico - Mosaic Blue - Patroon ontwerp - Zwembroek
SEA'SONS - Collectie Zomer 2021 - Mexico - Fingerprint Green - Patroon ontwerp - Zwembroek
SEA'SONS - Collectie Zomer 2021 - Mexico - Geometric Orange - Patroon ontwerp - Zwembroek
SEA'SONS - Collectie Zomer 2021 - Mexico - Mosaic Blue - Patroon ontwerp - Zwembroek
SEA'SONS - Collectie Zomer 2021 - Mexico - Geometric Orange - Patroon ontwerp - Zwembroek

De focus ligt nu nóg meer
op die WOW-factor!

In de collectie van 2021 ligt de focus nóg meer op die WOW-factor. Door steeds te blijven experimenteren met de technieken en materialen is het nu mogelijk om meerdere kleuren te laten verschijnen. De nieuwste ontwerpen zijn dan ook helemaal voorbereid op een grotere kleurverandering.

De collectie zelf vindt een balans tussen grafische en organische vormen, en naast de vertrouwde SEA’SONS kleuren zijn er twee compleet nieuwe kleurgangen toegevoegd aan het roster. Met deze uiteenlopende ontwerpen is er voor ieder wat wils. Dus, ga je voor de nieuwe Geometric, Fingerprint of Mosaic deze zomer?

“Studio Lookout is een geweldig creatief bedrijf. Ze hebben al meerdere collecties voor me ontworpen en ik ben meer dan 100% tevreden over het resultaat, super!”

Tom van DierenFounder SEA'SONS