Ibiza Ice

Exotische

smaken

voor

zomerse

dagen

branding & fotografie

Ibiza Ice - Fotografie - Social Media - White Isle - Zee - Header

Het ideale drankje voor
de warme zomerdagen.

De combinatie van sprankelende wijn en exotische fruitsmaken maakt Ibiza Ice het ideale drankje voor de warme zomerdagen. Met het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten en de duurzame, herbruikbare aluminium verpakking denken ze daarnaast ook aan onze planeet.

Deze puurheid, verfrissing en elegantie zijn uitgangspunten voor de merkbeleving en het artwork dat we sinds eind 2017 samen met het team van Ibiza Ice verzorgen. Zo ontwerpen we onder andere de visitekaartjes, complimentcards, promotiemateriaal, banners en visuals.

Verlangen naar warme zomerdagen,
omringd door goed gezelschap.

Daarnaast zijn we in sinds medio 2018 ook verantwoordelijk voor de fotografie en social media campagnes van dit zomerse drankje. Belangrijk hierbij is dat de beelden aansluiten bij het merk én haar doelgroep.

Om dit te bereiken hebben we een frisse, zomerse beeldtaal in het leven geroepen die doorgevoerd wordt in elke fotografische uiting. Beelden die doen verlangen naar warme dagen op het strand, omring door goed gezelschap en een heerlijke, verfrissende dorstlesser.

Ibiza Ice - Branding - DTP - Flyer - Sunset - White Isle - Festival
Ibiza Ice - Branding - DTP - Brochure

Een nieuwe smaak verdient
een grootse aankondiging.

Voor de nieuwste smaak in de familie, de Flamingo, creëerden we een speelse, interactieve Instagram campagne. Een mysterieus ei verscheen in de Instagram Stories van Ibiza Ice. Door op het ei te tikken ontstonden er barsten in de schaal. Een week lang konden volgers het ei elke dag wat verder laten barsten, tot uiteindelijk de Flamingo letterlijk én figuurlijk was uitgekomen.

Ibiza Ice - Campagne - Social Media - Flamingo Aankondiging Nieuwe Smaak